PNȚCD, pregătit să participe singur la europarlamentare

Prima opţiune a PNŢCD este aceea de a merge singur la alegerile europarlamentare din 2014, susţine preşedintele ţărăniştilor, Aurelian Pavelescu.

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat este pregătit să participe pe listă proprie la alegerile pentru Parlamentul European,  susţine preşedintele formaţiunii, Aurelian Pavelescu.

El a lansat o invitaţie partidelor de dreapta pentru formarea unei alianţe.

"Prima opţiune a partidului este aceea de a merge singur la alegerile europarlamentare din 2014. În condiţiile în care partidele aflate pe eşichierul dreptei politice vor înţelege necesitatea unei alianţe, pe de altă parte, vor achiesa la modelul Corneliu Coposu, suntem deschişi unui dialog pentru constituirea unei alianţe electorale. PNŢCD doreşte o coaliţie împotriva USL, aşa cum doreşte o bună parte a electoratului dreptei", a spus Aurelian Pavelescu la Comitetul Naţional de Conducere desfăşurat sâmbătă la Braşov.

Aurelian Pavelescu a precizat că lista pentru europarlamentare rămâne deschisă, în perspectiva formării alianţei politice şi a nominalizat Forţa Civică, Mişcarea Populară şi Partidul Democrat Liberal drept formaţiuni alături de care PNŢCD ar putea să participe la alegeri.

"Cu Răzvan Mihai Ungureanu au fost discuţii, dar neoficiale. Mai sunt Partidul Mişcarea Populară şi PDL. PNŢCD doreşte o coaliţie largă împotriva USL'" a spus preşedintele PNŢCD.

Prim-vicepreşedintele PNŢCD Vlad Moisescu a ţinut să precizeze că partidul doreşte practic să meargă pe picioarele lui la europarlamentare, "însă responsabilitatea este foarte mare, în faţa acestei tentative de fraudă pe care USL vrea să o facă cu două zile în care au loc alegerile europarlamentare şi referendumul, două zile cu urnele deschise. Ceea ce noi considerăm că este o acţiune de fraudă, iar opţiunea de a discuta cu celelalte partide este în primul rând să ţină cont de valorile seniorului, şi în al doilea rând şi foarte important, de a apăra votul românilor în acea noapte, dacă vor fi două zile de vot".

Rezoluţia Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD

La Comitetul Naţional de Conducere a participat conducerea PNŢCD, preşedinţii şi vicepreşedinţii organizaţiilor PNŢCD din toată ţara. 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 18 Ianuarie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste