FOTO Preşedintele Băsescu, pe mare, la bordul navei "Ştefan cel Mare"

Preşedintele Băsescu a făcut o vizită surpriză pe mare. Pe contul de Facebook al preşedintelui au fost publicate o serie de fotografii la bordul navei "Ştefan cel Mare", navă a Poliţiei de Frontieră care se îndrepta spre coasta de sud a Italiei.

Preşedintele Băsescu s-a întâlnit, sâmbătă după-amiază, pe mare, la bordul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră, cu membrii echipajului acesteia, potrivit unor fotografii postate, duminică dimineaţă, de pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri (sâmbătă - n.r.) după-amiază în largul Mării Negre cu destinaţia coasta de sud a Italiei, echipajul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză", se arată în textul postat, duminică dimineaţă, pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

Totodată, mai este precizat faptul că preşedintele Băsescu se afla la cârma unei şalupe. Marinarii au salutat şalupa, iar "şalupa a răspuns marinăreşte şi s-a apropiat de navă".

"Marinarii au văzut în depărtare o şalupă pe care, aşa cum se face, au salutat-o din sirenă. Şalupa a răspuns marinăreşte şi s-a apropiat de navă când, ce să vezi!, la cârmă se afla ...chiar preşedintele Traian Băsescu! L-au invitat să urce la bord, ceea ce preşedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, şi i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit şi o şapcă având însemnele navei. La plecare, preşedintele şi comandantul şi-au dat mâna şi şi-au urat reciproc «Vânt din pupa!»", se mai arată în postarea de pe Facebook.

De asemenea, au fost postate şase fotografii care îl prezintă pe preşedintele Băsescu la bordul şalupei, apoi alături de membrii echipajului navei, aşezat în cabina de comandă, discutând cu echipajul în cabină şi pe puntea vaporului.

In poze se poate vedea că preşedintele este îmbrăcat cu un tricou verde, pantaloni scurţi albi, papuci, poartă şapcă şi ochelari de soare.

Traian şi Maria Băsescu au sosit, miercuri, la vila de protocol de la Neptun.

Seara, în jurul orei 21:00, au mers la restaurantul preferat al preşedintelui, din staţiunea Olimp, Cireşica, unde au petrecut până aproape de miezul nopţii.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 28 Iulie 2013
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste