Gyorgy Frunda: Fii responsabil! Mergi la vot!

Candidatul UDMR, Gyorgy Frunda, îndeamnă oamenii să meargă la vot, în condiţiile în care sondajele estimează la Târgu Mureş, o participare la vot sub media naţională.

Senatorul Frunda Gyorgy este  candidatul UDMR pentru un nou mandat în colegiul 1 Mureş.

Mesajul său la final de campanie este "Fii responsabil!Mergi la Vot!".

El susţine că deşi la nivel naţional sondajele indică o intenţie de participare la vot de peste 40 la sută, la Târgu Mureş estimează o participare sub media naţională.

În aceste condiţii, este de părere Frunda, faptul că marea majoritate a oamenilor din Târgu Mureş  nu vor să meargă la alegeri, pentru că "nu au de ce să meargă", reprezintă un uşor avantaj pentru politicienii mai cunoscuţi.

Frunda consideră că UDMR a făcut o campanie pozitivă, constructivă, cu detalierea a ceea ce vrea să facă în legătură cu legea fundamentală, Legea administraţiei publice, legile economice şi financiare, susţinerea tinerilor şi asigurarea pensiilor.

Frunda şi-a exprimat speranţa cei trei candidaţi ai UDMR din Târgu Mureş, respectiv el, deputatul Kerekes Karoly şi fosta preşledintă a CJ Mureş, Lokodi Edita Emoke, vor câştiga alegerile, însă întrebarea este dacă vor avea 50% dintre voturile exprimate sau nu.

Frunda Gyorgy a adăugat că în urma unei analize politice efectuate de UDMR, pe baza unor sondaje telefonice la care au răspuns circa 3.000 de maghiari, ar reieşi o intenţie clară de vot în favoarea candidaţilor UDMR.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 7 Decembrie 2012
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste