Ovidiu Miculescu: Viitorul mediei este hibridul, platforma comună

Radio România găzduieşte la Bucureşti conferinţa Media 2020 organizată împreună cu cea mai mare uniune a radiodifuzorilor din Asia, Uniunea Asiatică a Audiovizualului.

Adăugat: 30 Iunie 2015
Ultima actualizare:30 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Dolea-Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Radio România
trimite pe mail

Provocările radiodifuzorilor în contextul în care tot mai mulţi ascultători preferă mijloacele moderne de comunicare, cum ar fi internetul sau telefonia mobilă, sunt dezbătute timp de două zile la Bucureşti, la o conferinţă organizată de Radio România şi Uniunea Audiovizualului din Asia-Pacific.

Este prima întâlnire majoră a audiovizualului din Asia-Pacific cu reprezentanţii audiovizualului european, în afara zonei proprii de activitate.

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu:

"Viitorul mediei este hibridul, platforma comună. Semnalul radio, deci conţinutul, care este foarte important, vine pe telefon, vine pe tabletă, vine pe aplicaţii, vine pe orice mediu pe care oamenii îl folosesc. Obişnuinţa de a asculta radioul pe frigider, în bucătărie, dispare sau în multe locuri a dispărut cu totul. Este extrem de important să ne adaptăm foarte repede acestei provocări, care nu mai e viitor, e prezent deja, iar dacă audienţa va fi pe aplicaţii de telefoane mobile, acolo va trebui să mergem. Trebuie să ieşim în calea consumatorului, nu să îl mai aşteptăm la noi acasă, poate vine, poate nu vine", a spus Ovidiu Miculescu.

Interviul integral acordat pentru "Apelul matinal" de Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, este postat pe site-ul nostru politicaromaneasca.ro, la secţiune EXCLUSIVITAŢI.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza