Ovidiu Ganţ pledează pentru păstrarea tradiţiilor minorităţii germane

Candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ, militează pentru păstrarea tradiţiilor şi nu se teme că semnul Forumului ar putea fi confundat cu cel al ARD.

Adăugat: 12 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Păstrarea identităţii şi tradiţiilor minorităţii germane şi dezvoltarea învăţământului de limbă germană sunt principalele obiective pe care şi le propune candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganţ.

"În ceea ce priveşte germanii din România rămân în continuare definitorii chestiunile legate de învăţământul în limba maternă de care nu beneficiem numai noi, din fericire, ci foarte multă lume şi cele legate de patrimoniul cultural, legate de patrimoniul arhitectural pe care-l aducem ca moştenire României de azi. Cred că în continuare activităţile noastre de natură culturală, editorială, publicistică vor fi o prioritate pentru mine" a mai spus candidatul  FDGR, potrivit reaporterului RRA.

Ovidiu Ganţ a mai spus că în niciun caz electoratul său nu va confunda sigla Forumului Democrat cu cea a ARD, ambele reprezentând o inimă.

„Folosim acest semn electoral din ’90, asta înseamnă că electoratul nostru ne cunoaşte şi din punctul ăsta de vedere cred că nu vom avea parte de surprize neplăcute. Toată lumea care ne votează ştie că votează Forumul German şi pe Ovidiu Ganţ. Dacă vor avea loc confuzii nu pot să speculez, dar cu certitudine nu electoratul nostru va fi confuz”, a subliniat candidatul FDGR Sibiu, Ovidiu Ganţ.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Carmen Vulcan
Adăugat:
12 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza