Organizația de tineret a UNPR a trecut în bloc la PSD

Peste 2.000 de tineri care au activat în UNPR vor deveni membri ai organizaţiei Tineretului Social Democrat.

Adăugat: 19 Iulie 2016
Ultima actualizare:19 Iulie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cezar Stancu. Sursa: bucuresti-news.ro
trimite pe mail

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a UNPR, Cezar Stancu, a anunţat trecerea filialei la PSD.

Cezar Stancu a precizat că peste 2.000 de tineri care au activat până astăzi în UNPR vor deveni membri ai organizaţiei Tineretului Social Democrat.

El precizează că aceştia sunt supăraţi pe actuala conducere a partidului, care nu i-a consultat atunci când a decis fuziunea cu Partidul Mişcarea Populară.

"Noi în UNPR am muncit foarte mult şi am avut încredere în nişte lideri care din păcate nu mai sunt în UNPR. S-au schimbat echipele şi am dat acelaşi credit şi aceeaşi încredere şi noii echipe, însă am avut o mare supărare când am văzut fuziunea cu PMP la televizor. Sunt câteva mii de tineri care şi-au anunţat trecerea la PSD. Una dintre cele mai puternice organizaţii pe care o aveam este aici, la Bucureşti, care însumează minimum 1.000 de membri, tineri studenţi şi elevi şi organizaţii din ţară care ajung la cred că peste 2-3.000 de tineri care o să ni se alăture", a spus Cezar Stancu.

La rândul său, preşedintele TSD, Gabriel Petrea, a precizat că liderii proveniţi din organizaţia de tineret a UNPR vor primi locuri de conducere în organizaţia de tineret a PSD.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza