Organizația de femei a PSD vrea să promoveze produsele tradiționale în Europa

Potrivit preşedintelui organizaţiei de femei a PSD, Viorica Dăncilă, femeile social-democrate doresc să promoveze produsele tradiţionale româneşti pe piața europeană.

Adăugat: 27 August 2017
Ultima actualizare:27 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă, președintele Organizației de Femei a PSD
trimite pe mail

Peste 300 de femei social democrate din întreaga ţară au participat, zilele acestea, la Constanţa, la Şcoala de Vară.

Temele de dezbatere s-au referit la procesul legislativ în actuala guvernare, la statutul şi rolul femeilor în politică şi în presă, dar şi la solidaritatea între femei, precizează corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Potrivit preşedintelui organizaţiei, Viorica Dăncilă, femeile din PSD doresc să promoveze şi produsele tradiţionale româneşti.

"Suntem o organizaţie foarte unită, foarte puternică, foarte determinată de a interveni în schimbarea condiţiei femeii în România, dar în acelaşi timp de a lupta şi pentru implementarea programului de guvernare, pentru a lupta pentru a păstra tradiţiile, obiceiurile, portul popular, cântecul popular şi, bineînţeles că, având şi ca temă promovarea produselor româneşti, să încercăm ca până la anul să putem promova la nivel european, prin intermediul Organizaţiei femeilor social-democrate, cel puţin un produs tradiţional sau produs cu denumire de origine protejată", a spus Viorica Dăncilă. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza