Organizarea unui congres PSD "pune guvernarea în pericol"

Rovana Plumb şi Gabriela Firea susţin că organizarea unui congres care să desemneze o nouă conducere acum ar putea duce la pierderea guvernării.

Adăugat: 13 Iulie 2015
Ultima actualizare:13 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD
trimite pe mail

Preşedintele  Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb,  susţine că social-democraţii trebuie să acţioneze ca o echipă, aşa cum au făcuat-o întotdeauna în momentele  importante ale PSD.

Într-un comunicat de presă, ea ţine să precizeie că cine nu înţelege acest lucru, face jocul adversarilor politici.  

Rovana Plumb susţine propunerea prim-ministurlui Victor Ponta privind varianta prelungirii intermiatului la conducerea PSD şi face apel la social-demodraţi să accepte această formulă. 

Rovana Plumb mai spune că cei care doresc organizarea unui congres care să desemneze  o nouă conducere acum fac un deserviciu  partidului, care ar putea duce  la pierderea guvernării şi a destramării coaliţiei.

Purtătorul de cuvânt al PSD arată, într-un comunicat de presă, că a perceput mesajul coordonatorului politic al social-democraţilor, Liviu Dragnea, ca pe o preocupare faţă de situaţia din partid, dar, ţine ea să sublinieze, PSD are o echipă de conducere funcţională. 

Ea mai spune că a discuta despre congrese în actualele condiţii constituie un risc, care pune guvernarea în pericol. 

Aminitm că Liviu Dragnea susţinea, în această dimineaţă, că  e nevoie de organizarea Comitetului Executiv Naţional   al PSD cât mai repede pentru a tranşa problema intermiatului conducerii PSD, care, în opinia sa, prelungeşte ambiguitatea în partid şi duce la  riscul ca unii membri să părăsească PSD.Autor:
Dana Georgescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza