Ordonanța privind extinderea schemei de plafonare a prețurilor la energie, în Parlament

Ordonanţa pe energie va intra în dezbaterea Senatului, prima Cameră sesizată, după avizele și raportul Comisiilor de specialitate.

Adăugat: 7 Septembrie 2022
Ultima actualizare:7 Septembrie 2022

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ordonanţa pe energie care va extinde schema de plafonare şi de protecţie a populaţiei până vara viitoare are termen pentru avize şi raport în comisiile de specialitate până la sfârşitul lunii, după care va intra în dezbaterea Senatului, prima cameră sesizată.

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu: Vom fi foarte atenţi la toate mesajele care vin de la specialişti, din partea publicului, din partea consumatorilor în această perioadă şi în cadrul comisiilor vom discuta toate aceste propuneri şi semnale care vin din piaţă. Nimeni nu se fereşte să îmbunătăţească vreun text de ordonanţă în Parlament. Dacă va fi necesar, cu siguranţă vom îmbunătăţi, dar sigur avem toată deschiderea să ajutăm instituţiile care, din greşeală, probabil nu au fost prinse în textul ordonanţei.

Alina Gorghiu a mai declarat că într-o lună va fi schimbată conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, după un mandat pe care l-a apreciat ca fiind unul catastrofal.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza