Ordonanţa militară numărul 9

Documentul prevede prelungirea suspendării zborurilor spre şi dinspre 10 ţări, dar şi eliminarea interdicţiei la exportul de grâu.

Adăugat: 17 Aprilie 2020
Ultima actualizare:17 Aprilie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Autorităţile au emis ieri Ordonanţa militară cu numărul 9.

Documentul prevede prelungirea suspendării zborurilor spre şi dinspre 10 ţări, dar şi eliminarea interdicţiei la exportul de grâu.

Ministrul de interne Marcel Vela: Am prelungit suspendarea zborurilor din şi înspre România cu următoarele state: Marea Britanie, Irlanda de Nord, Statele Unite ale Americii, Belgia, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franţa şi Germania. O altă reglementare este excepţia la normele de izolare pentru navigatori, dacă aceştia nu prezintă simptome ale Covid-19, îndeplinesc aceleaşi condiţii ca şi şoferii de la camioanele de marfă sau echipajele de la avioane. Lucrătorii transfrontalieri, care muncesc în zona de frontieră cu Bulgaria, sunt şi ei exceptaţi de la izolare, dacă nu prezintă simptome ale Covid-19. În final un alt punct se referă la interzicerea exportului de grâu şi a altor produse derivate, articolele care interzic acest export îşi încetează aplicabilitatea, pentru că s-a reuşit achiziţia necesară pentru completarea rezervei de stat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Aprilie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza