Ordonanța 14, adoptată cu unanimitate de voturi

Ordonanța 14 prin care se abrogă Ordonanța Guvernului nr.13 privind modificarea Codurilor penale, a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

Adăugat: 20 Februarie 2017
Ultima actualizare:20 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat  cu unanimitate de voturi, ordonanţa 14 prin care se abrogă ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.13 cu privire la modificarea Codurilor Penale.

Preşedintele Comisiei, deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat că mâine dimineaţă va fi elaborat şi raportul asupra ordonanţei 13 care se află, deocamdată, în dezbaterea Senatului.

La această oră (ora 16.00), în plenul Senatului este programată dezbaterea şi aprobarea proiectului de lege pentru respingerea Ordonanţei 13, prin care Guvernul intenţiona să modifice Codurile Penale.

În cursul dimineţii, senatorii din Comisia Juridică au respins în unanimitate ordonanţa care a generat masivele proteste de stradă din ultimele trei săptămâni.

Ei au adoptat un amendament care prevede chiar din titlu că această ordonanţă este respinsă şi au aprobat astfel proiectul de lege care prevede respingerea documentului.

După ce plenul Senatului se va pronunţa în această după-amiază prin vot, proiectul va fi transmis Camerei Deputaţilor, care este for decizional în acest caz, aminteşte redactorul RRA, Iulia Gherman.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza