Orban: Volumul investiţiilor în sectorul public este cel mai mare din ultimii 10 ani

Volumul invstiţiilor în sectorul public este cel mai mare din ultimii 10 ani, în pofida perioadei de criză de acum, când veniturile bugetare sunt diminuate, a declarat astăzi premierul Ludovic Orban.

Adăugat: 16 Septembrie 2020
Ultima actualizare:16 Septembrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, premierul României. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Premierul a explicat că Executivul a încercat să crecrească în mod constant alocările pentru modrnizarea infrastructurii, inclusiv folosind masiv fondurile europene.

Potrivit premierului, soluţia la situaţia creată de pandemie este adaptarea permanentă, mai ales în condiţiile în care prima etapă a crizei a scos la iveală "un egoism naţional", care s-a manifestat inclusiv la nivel europrean.

Ludovic Orban: Foarte multe state au luat decizii strict prin prisma a ceea ce au considerat ei interse naţionale, după care încetul cu încetul a devenit din ce în ce mai vizibil că este nevoie de o colaborare la nivel internaţional, că este nevoie de un dialog, este nevoie de un permanent schimb de experienţă şi, mai ales, este vorba de luarea unor decizii în comun.

Premierul a reamintit că, din punct de vedere economic, Guvernul a luat sute de măsuri pentru sprijinirea activităţii companiilor şi pentru menţinerea angajaţilor, ceea ce a redus efectele negative.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Septembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza