Orban: Măsurile fiscale din programul de guvernare vor compromite dezvoltarea României

PNL va desfăşura, pe durata vacanţei parlamentare, o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la efectele măsurilor fiscale anunţate de executiv, a anunțat liderul liberal, Ludovic Orban.

Adăugat: 3 Iulie 2017
Ultima actualizare:3 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL
trimite pe mail

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că măsurile fiscale prevăzute în noul program de guvernare vor compromite dezvoltarea economică a României pe termen mediu şi lung.

El a anunţat organizarea unor dezbateri pe această temă şi reactivarea comisiilor de specialitate ale PNL pentru găsirea unor soluţii alternative.

"Demarăm ample dezbateri cu mediul de afaceri, cu toate persoanele care sunt afectate negativ de propunerile de modificare a legislaţiei, astfel încât să mobilizăm întreaga societate împotriva acestor măsuri care riscă să arunce România în criză economică. Nu cred că un program antiliberal, un program socialist, un program împotriva afacerior poate fi susţinut de parlamentari ai altor partide în cadrul coaliţiei majoritare", a spus Ludovic Orban.

PNL va desfăşura, pe durata vacanţei parlamentare, o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la efectele măsurilor fiscale anunţate de executiv, transmite redactorul RRA, Mugur Mihăiţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza