Orban: Actuala guvernare încearcă să jefuiască bugetele locale

Președintele PNL, Ludovic Orban, la lansat un atac dur la adresa guvernării, de la Tribuna Congresului Aleşilor Locali din PNL.

Adăugat: 26 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:26 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL
trimite pe mail

România are nevoie de un mecanism de finanţare a comunităţilor locale care să îi ferească pe primari şi pe aleşii locali "să mai fie umiliţi" atunci când cer bani de la Guvern pentru proiectele de dezvoltare ale unei localităţi, a spus, ieri, la Cluj, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

De la Tribuna Congresului Aleşilor Locali din PNL, liderul liberal a atacat dur actuala guvernare:

"Nu numai că nu încearcă să dezvolte acele judeţe şi acele localităţi de care şi-au bătut joc în ultimii 27 de ani, ci încearcă să jefuiască bugetele locale ale acelor localităţi care au fost conduse de reprezentanţi ai PNL şi care, în această perioadă, prin politici de dezvoltare, au atras investiţii, au creat locuri de muncă, au creat oportunităţi pentru cetăţenii din aceste localităţi şi au reuşit într-adevăr să ofere condiţii de viaţă aproape de nivel european", a spus Orban.

Liga Aleşilor Locali ai PNL şi-a desemnat, ieri, noul lider în persoana preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza