Oprea: Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria

Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat, după ce a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, că el nu a beneficiat de "nimic în plus" faţă de ceilalţi miniştri de Interne.

Adăugat: 28 Octombrie 2015
Ultima actualizare:28 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea
trimite pe mail

Vicepremierul Gabriel Oprea susţine că în momentul morţii poliţistului Bogdan Gigină, care-i asigura protecţia coloanei oficiale, era în timpul serviciului.

De asemenea, în toată activitatea sa a beneficiat de aceleaşi servicii precum ceilalţi miniştri de interne şi a respectat legea.

Demnitarul a dat asigurări că aceste lucruri au fost transmise astăzi şi anchetatorilor.

"Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Am declarat procurorilor toate aceste lucruri. Nu am voie să spun mai mult decât am declarat. Vreau să vă spun că n-am avut nimic în plus faţă de ce au avut toţi ceilalţi miniştri de interne. Am trimis toate documentele şi vreau să ştiţi că în toată activitatea mea de ministru sau vicepremier nu am încălcat legea", a spus Gabriel Oprea, după ieșirea de la Parchetul Tribunalului București, unde este instrumentat dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Până astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au audiat deja mai multe persoane care pot lămuri împrejurările morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Redactorul RRA, Diana Surdu, reaminteşte că au răspuns întrebărilor anchetatorilor şoferul autovehicului cu care se deplasa în acea seară Gabriel Oprea şi poliţiştii din coloana oficială.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza