Opoziţia cere Ordonanţă de urgenţă pentru prelungirea votului

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a susţinut că Executivul poate modifica legislaţia în sensul de a permite tuturor cetăţenilor români să voteze.

Adăugat: 16 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Opoziţia cere Guvernului să emită chiar astăzi o ordonanţă de urgenţă pentru prelungirea programului de vot în diaspora.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a susţinut cu puţin timp în urmă că Executivul poate modifica legislaţia în sensul de a permite tuturor cetăţenilor români să voteze.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Firea a declarat că social democraţii deţin dovada că se încearcă formarea unei opinii greşite în legătură cu votul de duminică din Diaspora şi că al doilea tur al alegerilor prezidenţiale nu este organizat corespunzător.

Ea susţine că la o secţie din apropierea Londrei, există foarte multe persoane care doresc să voteze, iar la alte secţii din zonă nu este nimeni.

Referitor la prelungirea programului electoral după ora 21.00, purtătorul de cuvânt al PSD a spus că legea nu prevede acest lucru.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
16 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza