Onţanu susţine că toţi candidaţii UNPR au soluţii concrete în administraţie

Candidatul UNPR pentru primăria Sectorului 2, Neculai Onţanu, este convins că formaţiunea sa va obţine un scor electoral bun, atât în ţară, cât şi în Bucureşti.

Adăugat: 25 Mai 2012
Ultima actualizare:25 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Niculai Onţanu susţine că toţi candidaţii UNPR au soluţii concrete în administraţie.

"Dacă în sectorul 2 am putut să reabilităm termic peste 20.000 de apartamente, să rezolvăm problema locurilor în grădiniţe sau să oferim siguranţă locuitorilor, de ce să nu se poată în tot Bucureştiul? Dacă s-a putut la Craiova, de ce să nu se poată în tot Doljul? Dacă s-a putut la Deva, de ce nu în toată Hunedoara? În Galaţi, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Iaşi, Vâlcea şi în restul ţării putem face lucruri foarte bune pentru toţi românii".

La nivel de Capitală, Neculai Onţanu a mai spus că în Bucureşti UNPR este bine organizat, pe picioare proprii și că are un grad de simpatie  în rândul populaţiei.
 
UNPR Olt are proiecte de reabilitare termică

În judeţul Olt, candidaţii UNPR în administraţia publică au ca proiecte reabilitarea termică a blocurilor, construcţia de apartamente pentru tineri, reduceri de taxe.

Pentru primăria municipiului Slatina candidează Emil Albotă, iar la preşedinţia Consiliului Judeţean Olt - Pavel Belinski, ne-a informat corespondentul RRA Laura Stoican.

Din agenda liderului UNPR Gabriel Oprea

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea va participa vineri, începând cu ora 18.00, in cartierul Craioviţa Nouă din Craiova, la un miting electoral de susţinere a candidatului UNPR la Primăria municipiului Craiova, Antonie Solomon.

Mitingul, la care vor fi prezenţi şi alţi lideri ai partidului, printre care vicepreşedinţii Maria Barna şi Lavinia Șandru, va fi urmat de un spectacol susţinut de cunoscuţi interpreţi de muzică populară: Nicolae Furdui Iancu, Laura Lavric, Stana Izbaşa, Adriana Antoni, Niculina Stoican, Petrică Mâţu-Stoian şi Constantin Enceanu, acompaniati de Ansamblul Folcloric “Maria Tanase” din Craiova. Invitatii speciali ai evenimentului sunt formatia Talisman şi Delia.

Concertul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza