Olimpicii României, invitați la Târgul Gaudeamus Craiova

Craiovenii au participat şi, astăzi, în număr mare la Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, de 15 ani în Bănie.

Adăugat: 27 Februarie 2016
Ultima actualizare:27 Februarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Târgul Gaudeamus Radio România de la Craiova a continuat şi astăzi cu evenimente fel de fel, care au atras un public extrem de numeros.

Fiind şi zi de week-end, craiovenii s-au grăbit încă de dimineaţă să vină în foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu", fie pentru a cumpăra cărţi, fie pentru a participa la concursurile, lansările şi dezbaterile propuse de organizatori.

Totodată, evenimentul moderat de colega noastră Liliana Hinoveanu, "Invitaţi de nota 10: Olimpicii României", a creat un moment plin de emoţii.

Un colţ aparte din foaierul Teatrului Național "Marin Sorescu" este ocupat încă de la începutul târgului de membrii clubului "Fly High", iar reportarul  Davian Vlad, a cules câteva impresii chiar de la una dintre organizatoare: "Ne bucurăm să fim aici în acest cadru extraordinar. Suntem pentru al doila an la Gaudeamus, cu Clubul de engleză "Fly High" din Craiova. Vă felicit încă o dată! Cred că anul acesta este unul de succes. Am văzut foarte mulţi vizitatori, foarte intersaţi. Ştim că s-a cumpărat multă carte, iar Radio România a făcut o treabă extraordinară".

În ceea ce priveşte tombola Gaudeamus, care încheie ziua, premiile din acest an sunt extrem de atractive, un LCD, un DVD-player şi un tablou oferite de Lions Club Craiova, un sistem audio din partea Uniunii Scriitorilor din România  Filiala Craiova şi o tabletă pe care Rotary Club Craiova doreşte să o dăruiască unui cititor craiovean.Autor:
Simona Lica, Radio Oltenia Craiova
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza