Ofertele Târgului Gaudeamus Radio România

Şi astăzi continuă Târgul Gaudeamus Radio România organizat exclusiv online.

Adăugat: 19 Noiembrie 2020
Ultima actualizare:19 Noiembrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La această ediţie, s-a observat un tip de comportament important: un utilizator unic are în medie şapte intrări sau afişări pe site.

După primele trei zile cu peste 80 de evenimente live sau înregistrate, monologate sau în dialog online, azi e o zi cu cel puţin 45 de prezentări în premieră, care la rândul lor rămân în arhivă pentru a face posibilă la orice oră informarea şi legăturile necesare.

"Istoria şi legendele Sfântului Gral" stau alături de "File" recuperate din creaţia lui Teodor Mazilu sau de volumul "Securitatea noastră cea de toate zilele" semnată de Cristian Troncotă la editura Corint.

Între numele de personaje sau de autori se mai numără Robinson, dar şi Doina Ruşti, Claudia Motea, Laura Nureldin, dar şi în studii recente Lucian Blaga sau Adrian Marino.

Rămâne să le descoperiţi pe rând şi chiar să aflaţi părerile editorilor la dezbaterea "Piaţa cărţii în pandemie" provocată de jurnaliştii de la Bucureşti FM.

Târgul de carte Gaudeamus, organizat în format digital în acest an de Radio România, a ajuns în cea de-a patra zi de desfăşurare.

De la deschiderea de luni şi până acum, înregistrăm aproape 25.000 de utilizatori unici şi peste 135.000 de accesări pe site-ul gaudeamus.ro şi pe Facebook-ul târguluiAutor:
Mihaela Helmis
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Noiembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza