Obiectivul PMP Vaslui: un mandat de senator şi două de deputat

PMP își propune să înfiinţeze organizaţii în toate comunele judeţului Vaslui, pentru a-și atinge obiectivele la alegerile parlamentare.

Adăugat: 16 Octombrie 2016
Ultima actualizare:16 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Organizaţia Judeţeană PMP Vaslui şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare din luna decembrie - un mandat de senator şi două de deputat.

Candidaţii partidului au declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în perioada următoare vor fi înfiinţate organizaţii în toate comunele judeţului, pentru ca formaţiunea să abordeze campania electorală cu seriozitate şi să ducă la îndeplinire obiectivul politic stabilit.

"Aşteptăm în partid oameni noi, dar şi oameni cu experienţă, care au confirmat până acum. Partidul nostru este deschis oricărei persoane care doreşte să facă ceva în acest judeţ. (...) Dorim ca viitoarea campanie să se desfăşoare în cadru legal, vom studia legea şi sperăm să nu greşim", a declarat secretarul general al PMP Vaslui, Florin Anicăi, citat de Agerpres.

Preşedintele PMP Vaslui, Corneliu Bichineţ, fost membru PNL, a afirmat că prin foarte multă muncă, partidul poate ajunge la performanţă şi eficienţă.

PMP are la nivelul judeţului Vaslui peste 2.000 de membri şi organizaţii în majoritatea localităţilor.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza