Obiectivul ARD este să scadă încrederea românilor în USL

Coordonatorul de campanie al ARD, Adriean Videanu, a declarat că obiectivul ARD în această săptămână este să reușească să scadă încrederea românilor în formațiunea adversară cu două procente.

Adăugat: 4 Decembrie 2012
Ultima actualizare:5 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Adriean Videanu a afirmat că la alegerile parlamentare de duminică, USL trebuie să obțină 46 la sută din voturi.

"Acesta este obiectivul pe care îl avem în această săptămână. Lupta este la două procente, iar trendul lor este unul descrescător. Oamenii nu mai sunt refractari, opinia oamenilor s-a schimbat, pentru că au cu ce să compare. Noi, chiar dacă am luat măsurile dure, încă o dată spun, măcar am fost corecţi şi sinceri faţă de români", a afirmat Videanu.

Tiberiu Mănescu, "uimit" de sărăcia românilor din Reşiţa

Tiberiu Mănescu, candidatul ARD în Reşiţa pentru un mandat de senator, s-a declarat surprins de sărăcia în care trăiesc majoritatea locuitorilor din zonă.

"Am fost prezent de mai multe ori la Bocşa, unde am participat la sfinţirea a două biserici, cea din Bocşa Vasiova şi cea din Bocşa Română, cea din urmă avându-l ca ctitor chiar pe colegul meu Ioan Szabo. Tot pe Valea Pogănişului am trecut şi am stat de vorbă cu locuitorii din Berzovia, dar şi cu cei Ramna, Fârliug, Ezeriş şi Zoceni", a spus Mănescu.Autor:
Adrian Cristea
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Mario Balint, Ioana Tănase
Adăugat:
4 Decembrie 2012
Ultima actualizare:
5 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza