Obiectivele PER: mărirea zonelor verzi şi colectarea selectivă a deşeurilor

Conducerea Partidului Ecologist Român susţine că a lansat în cursa pentru alegerile din Bucureşti o echipă de oameni tineri care nu au mai implicaţi până acum în politică.

Adăugat: 22 Mai 2012
Ultima actualizare:22 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Într-un comunicat de presă al PER se arată că principalele obiective ale Partidului Ecologist Român sunt mărirea zonelor verzi şi colectarea selectivă  a deşeurilor.

Puteţi pune întrebări candidaţilor PER pe adresa Bucureşti@per.ro sau la numărul de telefon 0756.010.869.

Preşedintele de onoare al Partidului Ecologist din România, Mircea Coşea, a anunţat în cadrul Convenţiei Naţionale din 5 mai că formaţiunea politică din care face parte este pregătită pentru scrutinul din 10 iunie.

Chiar dacă are un buget de campanie modest, Partidul Ecologist din România, are peste 90 % candidaţi proprii, a precizat Mircea Coşea.
 
"Partidul a fost reconstruit, atât din punct de vedere al resursei umane cât şi organizatoric. Dorim să oferim o alternativă politică în sensul în care privim ecologia sub forma unei ecologii politice, adică nu numai sub aspectul protecţiei mediului cât şi sub cel al mediului naţional natural, adică omul cu tot ceea ce îl înconjoară", a spus Coşea.


Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
22 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza