O nouă etapă de relaxare din 15 iunie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că a treia etapă va veni cu surprize plăcute care vor fi bine primite de populaţie.

Adăugat: 7 Iunie 2020
Ultima actualizare:7 Iunie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

Autorităţile dau asigurări că din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare a măsurilor pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, ieri, că a treia etapă va veni cu surprize plăcute care vor fi bine primite de populaţie.

În acelaşi timp, el a făcut un nou apel la responsabilitate, astfel încât să nu crească numărul îmbolnăvirilor.

Marcel Vela: Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute, nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect faţă de colegii mei, cu care vom lucra, vom analiza şi vom aborda toate măsurile de relaxare. Cu siguranţă, vor fi bine primite de către populaţie, dar vreau să precizez că sunt în funcţie şi de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase. Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioţilor, astfel încât să nu crească aceste cazuri de îmbolnăviri în România şi din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Iunie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza