Norica Nicolai: Excluderea din PNL nu îmi afectează cariera de europarlamentar

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că hotărârea de a rămâne în Grupul ALDE din Parlamentul European este conformă cu mandatul pe care l-a obţinut la alegeri.

Adăugat: 28 Mai 2015
Ultima actualizare:28 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Norica Nicolai
trimite pe mail

Eurodeputatul Norica Nicolai declara că decizia PNL de a o exclude din partid nu îi va afecta cariera de europarlamentar.

Ea mai spunea că hotărârea de a rămâne în Grupul ALDE din Parlamentul European este conformă cu mandatul pe care l-a obţinut la alegeri.

"Nu voi înţelege niciodată să abdic de la ceea ce am decis în campania electorală, când am candidat sub sigla ALDE. Am continuat în Parlamentul European la ALDE şi voi continua acest mandat în Grupul Liberalilor şi Democraţilor Europeni. Nu mă afectează, pentru că nu m-a afectat nici apartenenţa la PNL în activitatea pe care o desfăşor în acest parlament", a susținut Nicolai.

Nicolai a mai spus că excluderea sa din PNL nu este o hotărâre la care s-ar fi aşteptat.

"Nu este o decizie la care m-aş fi aşteptat de la un partid cu o istorie de 140 de ani, dar dacă aceasta este decizia partidului nu înţeleg decât să o respect", a mai afirmat  Norica Nicolai.

Conducerea vechiului PNL a decis ieri, excluderea din partid a europarlamentarilor Norica Nicolai şi Renate Weber pe motiv că au refuzat să se alăture Grupului PPE din legislativul european.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza