"Noi suntem NATO", campanie de informare a Alianţei Nord Atlantice

Sub genericul "We are NATO" - "Noi suntem NATO", Alianţa Nord-Atlantică depune eforturi sporite pentru a explica misiunea centrală a NATO de a garanta libertatea şi securitatea cetăţenilor săi.

Adăugat: 24 Mai 2017
Ultima actualizare:24 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Alianţa Nord Atlantică a lansat o campanie de informare prin care intenţionează să le explice rolul său tinerilor din statele membre.

Liderii NATO se vor întâlni mâine, la Bruxelles, unde se află şi trimisul Radio România Actualităţi, Nicu Popescu.

Sub genericul "We are NATO" - "Noi suntem NATO", Alianţa Nord-Atlantică depune eforturi sporite pentru a explica misiunea centrală a NATO de a garanta libertatea şi securitatea cetăţenilor săi.

Luni, la Bruxelles, la lansarea acestei campanii de informare, secretarul general adjunct al NATO pentru diplomaţie publică, Tacan Ildem, declara că NATO a fost esenţială pentru menţinerea păcii şi securităţii în Europa şi America de Nord de aproape 70 de ani.

În vremuri de incertitudine şi imprevizibilitate, o alianţă NATO puternică este mai importantă ca niciodată.

El sublinia că este crucial ca toţi cetăţenii noştri, în special tinerii care au crescut în perioade de pace, să înţeleagă ce este NATO şi ce face.

Conceptul "We are NATO" se concentrează asupra beneficiilor unităţii şi solidarităţii dintre aliaţi şi asupra rolului pe care îl joacă NATO în menţinerea securităţii euro-atlantice.

Este de menţionat că România a decis să participe, alături de Canada, Marea Britanie, Slovacia şi Portugalia, la această primă etapă pilot a campaniei de informare publică pe care NATO a conceput-o pentru întreg spaţiul euro-atlantic, grupul ţintă principal fiind generaţia tânără.

VIDEO Clipul de prezentare a campaniei "We are NATO". Sursa: http://www.nato.int/wearenato/


 Autor:
Nicu Popescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza