Noi proteste în Piața Victoriei

Protestatarii au declarat că nu sunt de acord cu legile justiției și nici cu tentativa de retragere a candidaturii sitului Roşia Montană de la înscrierea în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Adăugat: 4 Septembrie 2017
Ultima actualizare:4 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Proteste in Piața Victoriei
trimite pe mail

Sute de persoane s-au adunatt, duminică seara,  în Piaţa Victoriei din Capitală, nemulţumite de ultimele decizii guvernamentale.

Manifestanţii i-au spus reporterului RRA, Florentina Varga că nu sunt de acord, în principal, cu proiectul de modificare a Legilor justiţiei şi tentativa de retragere a candidaturii sitului Roşia Montană la înscrierea în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Ar trebui ca oamenii competenţi să aibă acces în Palatul Victoria.

"Suntem aici pentru că guvernul acesta, în loc să facă ce a promis, nu face decât să mărească taxe şi vor să se atingă şi de banii noştri de pensie. Este cum învăţam noi la şcoală, ei pârjolesc holdele, otrâvesc fântânile, ca să îşi facă ei treaba. Şi noi spunem: nu! Aşa ceva nu e normal, nu e legal şi vrem justiţie, nu corupţie"!

Reporter: Ce cereţi?

"Solicităm demisia Guvernului Tudose, încetarea luptei împotriva justiţiei, încetarea tuturor manevrelor şi declaraţiilor care privesc pilonul II. Trebuie să facem acest lucru".

Un protest similar a avut loc, duminică seara,  şi în Braşov.Autor:
Florentina Varga
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza