Noi informaţii în dosarele Hexi Pharma

La Parchetul General continuă audierile în cazurile dezinfectanţilor diluaţi şi în cel al morţii patronului Hexi Parma.

Adăugat: 26 Mai 2016
Ultima actualizare:26 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Procurorul care se ocupă de ambele dosare i-a audiat ieri pe martorii care au ajuns primii la locul incidentului de duminică seara.

Gabriela Pelin, şoferiţa care a fost depăşită în trafic de maşina condusă de Dan Condrea, a spus că omul de afaceri ar fi pierdut controlul volanului şi că apoi a încercat să redreseze autoturismul.  

"Se vede clar în iarbă. Deci, se vede foarte clar pentru că iarba era de o jumătate de metru şi se vede clar că a mers vreo şase metri şi pe urmă imediat se vede că a încercat să intre înapoi pe şosea, dar acolo este o groapă, un şanţ mic şi nu poţi să ieşi imediat, cu viteză. Şi clar a izbit copacul", a susţinut ea.

Această declaraţie susţine varianta unui accident de circulaţie în faţa ipotezei că patronul Hexi Pharma a vrut să se sinucidă.

Între timp apar noi informaţii în scandalul dezinfectanţilor diluaţi.

Unul dintre cei mai importanţi medici microbiologi din România a dezvaluit pentru jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor că Hexi Pharma obţinea contracte prin şpagă.

Potrivit publicaţiei, medicul, a vorbit despre o întâlnire cu directorul acestei companii farmaceutice care ar fi incercat să-i dea bani.

De altfel SRI a precizat, ieri, că în cazul infecţiilor intraspitaliceşti a obţinut date cu privire la activităţile ilicite ale mai multor persoane şi firme, printre care şi Hexi Pharma. T

Toate aceste informaţii privind fapte penale au fost aduse la cunoştinţa procurorilor şi a poliţiei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza