Nicuşor Constantinescu, suspendat din funcţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost suspendat din funcţie.

Adăugat: 24 Februarie 2015
Ultima actualizare:24 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Nicuşor Constantinescu
trimite pe mail

În urma comunicării sosită la Prefectura din partea Tribunalului Constanţa, Secţia Penală în care se arată că s-a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile a domnului Constantinescu Nicuşor Daniel, astăzi 24.02.2015, prefectul judeţului Constanţa, Constantin Ion, a emis ordinul nr. 91/24.02.2015, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Constantinescu Nicuşor Daniel, până la încetarea măsurii arestării preventive, se arată în comunicatul de presă.

Compartimentul controlul legalităţii actelor şi contencios administrativ va comunica prezentul ordin domnului Constantinescu Nicuşor Daniel Consiliului Judeţean Constanţa şi secretarului judeţului.

Prezentul ordin poate fi atacat în faţa instantei de contencios administrativ în termenele şi condiţiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare, transmite corespondentul RRA, Mona Constantinescu.

Pe 20 februarie, magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean  Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Potrivit DNA, Nicuşor Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu (trei infracţiuni, din care două în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor (două infracţiuni), conflict de interese (zece infracţiuni, din care cinci în formă continuată), precum şi de tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza