Nicușor Constantinescu, reținut de DNA

Nicușor Constantinescu este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu şi conflict de interese.

Adăugat: 19 Februarie 2015
Ultima actualizare:19 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Nicușor Constantinescu
trimite pe mail

Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat, timp de mai multe ore, la sediul DNA din judeţ.

El este acuzat  abuz în serviciu şi conflict de interese.

Procurorii DNA au efectuat astăzi mai multe percheziţii la diferite firme din Constanţa, dar şi la Consiliul Judeţean şi, după mai bine de 8 ore, preşedintele Consiliului Judeţean a fost ridicat şi dus la DNA Constanţa.

La ieşire a declarat că este acuzat că a semnat unele  contracte cu Televiziunea Soti şi ziarul Telegraf, fapt pentru care şi primarul Radu Mazăre a fost cercetat în urmă cu 2 ani şi a primit neînceperea urmăririi penale.

Nicuşor Constantinescu a precizat că,  probabil, va fi reţinut pentru 24 de ore, fapt pentru care este pregătit.

Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că aceste acţiuni sunt în continuare hărţuiri politice atât pentru el cât şi pentru Radu Mazăre, sau prietenul său Sorin Strutinsky, care este reţinut pentru 30 de zile.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa Cristinel Dragomir a declarat că procurorii nu au venit la Consiliul Judeţean să răscolească instituţia, ci au venit cu o listă de documente care a fost prezentată.

Documentele au fost puse la dispoziția procurorilor.

Astăzi au avut loc foarte multe percheziţii la Constanţa, nu numai la Consiliul Judeţean ci şi la Fundaţia Fantazio, la Hotelul Flora din Staţiunea Mamaia, la Aquamagic, la Agenţia Mistral, care este gestionată de preşedintele Corina Martin.

Sunt foarte, foarte multe firme la care s-au făcut percheziţii şi care, spun procurorii, ar avea legătură cu Nicuşor Constantinescu.Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
19 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza