Nicolae Robu: Pentru noi proprietatea este sfântă

La alegerile din 5 iunie Nicolae Robu candidează din partea PNL pentru un nou mandat de primar al Timişoarei.

Adăugat: 21 Mai 2016
Ultima actualizare:23 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Robu, candidat PNL pentru un nou mandat de primar al Timişoarei
trimite pe mail

El reaminteşte electoratului care sunt valorile liberale, arătând de ce locuitorii oraşului de pe Bega ar trebui să voteze un reprezentant al PNL.

"Noi protejăm drepturile individului, libertăţile fundamentale. Pentru noi proprietatea este sfântă. Noi promovăm iniţiativa, acceptăm ideea de asistenţă socială, dar acceptăm asistenţă socială numai pentru categoriile defavorizate, nu pentru leneşi. Or, oferta socialistă este: hai să îi jupuim pe cei harnici, ca să întreţinem lenea altora", a spus Robu.

PSD Prahova a depus liste complete de consilieri în 92 din cele 104 localităţi ale judeţului şi are 103 candidaţi pentru funcţia de primar.

Unul din ei este Cristian Ganea - după cum transmite corespondentul nostru Simona Uţă- şi candidează la Primăria Ploieşti. Dacă va ajunge primar, Cristian Ganea îşi propune modernizarea spitalelor din oraş.

"Spitalul de Pediatrie este deja cu un pas înainte, îi mai trebuie doar o aripă nouă pentru a putea dezvolta acea Secţie de ATI şi de Chirurgie. La Spitalul Municipal de doi ani de zile a pornit un proiect pentru achiziţionarea unui accelerator de particule pentru tratarea cancerului în profunzime, care îi este necesar numai Ploieştiului, ci întregii zone", arată Ganea.

Candidatul PMP pentru Primăria Generală a Capitalei, Robert Turcescu avertizează că Bucureștiul este în pericol din cauza infrastructurii extrem de învechite a Radet.

Mai mult, el spune că din cauza datoriilor acumulate de furnizorul de agent termic este posibil ca la iarnă Capitala să nu aibă căldură.

"În această iarnă Bucureştiul ar putea fi un oraş îngheţat la propriu. Sub acest oraş astăzi e o bombă, e bomba celor 2.500 de kilometri de ţevi, de instalaţii care asigură termoficarea acestui oraş, iar cei de la RADET au conturile blocate, nu au bani să cumpere nimic, pichetează sediul Guvernului", a spus Robert Turcescu.

Pataki Csaba este candidatul Uniunii Democrate Maghiare din România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

El subliniază că primarii şi consilierii UDMR lucreză în echipă pentru îndeplinirea unor proiecte benefice comunităţii. Pataki Csaba.

"În multe localităţi suntem în minoritate, dar asta nu înseamnă că oamenii nu apreciază calitatea candidaţilor, calitatea primarilor în funcţii. Sunt multe comune în judeţul Satu Mare unde noi nu suntem majoritari, în schimb, avem primari de decenii şi, de ce nu, şi în muncipiul Satu Mare să nu fie acest lucru. S-a mai întâmplat şi se va mai întâmpla. Nu se poate dezvolta oraşul fără judeţ, nu se poate dezvolta judeţul fără municipiu", a spus acesta.

Sanda Fulga este candidatul Uniunii Naționale pentru Progresul României la Primăria Piteşti.

Corespondentul RRA,  George Matei, a aflat că proiectele candidatului UNPR se referă inclusiv la renovarea locuinţelor sociale şi la reducerea taxei de parcare.

" Această taxă de parcare depăşeşte cu cel puţin 30 sau 40 de lei impozitul pentru imobilul în care locuieşte. Voi face toate diligenţele şi voi negocia ca fostul spaţiu al clădirii Big să devină şcoală, creşă şi cămin, grădiniţă. Dumneavoastră ştiţi că de la Şcoala nr. 6, de la Găvana până în Bascov, pe limita a şapte staţii de autobuz, nu există nicio şcoală, nicio creşă şi nicio grădiniţă", a afirmat Matei.

Alexandru Teodorescu este candidat independent la Consiliul Local Galaţi.

Prezent la o dezbatere pe tema sistemului de termoficare a oraşului, el propune ca soluţii de viitor, găsirea altor surse de producere a agentului termic.

Ar fi interesant să luăm în considerare şi acea soluţie care este aplicată şi în alte zone din Europa şi să reducem costul cu combustibilul la zero. Să utilizăm un combustibil pe care deja îl avem, şi anume, două gropi de gunoi şi, astfel, s-ar şi ecologiza o zonă care,la momentul actual am înţeles că nu prea este soluţionată, a apreciat Teodorescu.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Mai 2016
Ultima actualizare:
23 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza