Nicolae Ciucă: PNL va intra într-o perioadă de stabilitate

Preşedintele nou-ales al PNL, premierul Nicolae Ciucă, spune că PNL va intra într-o perioadă de stabilitate şi se va ocupa de guvernare şi de proiectele asumate în coaliţie.

Adăugat: 11 Aprilie 2022
Ultima actualizare:11 Aprilie 2022

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Ciucă, noul președinte al PNL. Sursa: PNL/Facebook
trimite pe mail

A trecut vremea gâlcevei în Coaliţie, s-a spus ieri la Congresul extraordinar al PNL. Asigurările au venit chiar de la premierul Nicolae Ciucă, ales nou preşedinte al liberalilor, de marea majoritate a delegaţilor.

Preşedintele nou-ales al PNL, premierul Nicolae Ciucă, spune că partidul va intra de acum într-o perioadă de stabilitate, în care se va ocupa de guvernare şi de proiectele asumate în coaliţie.

Nicolae Ciucă a atras atenţia că România traversează o perioadă de criză - doi ani de pandemie, creşteri de preţuri la energie, gaze, alimente şi carburanţi peste care s-a suprapus criza umanitară generată de războiul din Ucraina. ''Nu va fi deloc uşor, dar coaliţia va lua măsuri doar în interesul cetăţenilor'', dădea asigurări Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Împreună cu partenerii noştri, PSD şi UDMR, ne-am asumat implementarea reformelor şi modernizarea statului spre binele cetăţeanului, nu pentru mize mici şi certuri sterile. Românii aşteaptă de la noi rezultate şi eficienţă, nu populism şi gâlceavă permanentă.

Pe de altă parte, prezent la congres, fostul preşedinte PNL, Florin Cîţu, declara că s-a opus vehement acestor măsuri populiste, din cauza cărora s-a ajuns în situaţia de astăzi - inflaţie şi dobânzi mari.

El a mai spus că ar fi trebuit să facă un pas în spate atunci când PNL a intrat la guvernare alături de PSD, alianţă în care nu s-a simţit deloc confortabil.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Aprilie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza