Neculai Onţanu afirmă că toţi candidaţii UNPR vin cu soluţii concrete

Candidatul UNPR pentru primăria sectorului 2, actualul primar Neculai Onţanu, este convins că formaţiunea sa politică va obţine un scor electoral bun atât în ţară, cât şi în Bucureşti.

Adăugat: 17 Mai 2012
Ultima actualizare:17 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Neculai Onţanu susţine că toţi candidaţii UNPR au soluţii concrete în administraţie.

"Anghel Iordănescu sau Ciuhodaru, Solomon sau Chebac, Simirad sau Muntean şi toţi colegii noştri candidaţi sunt dedicaţi, trup şi suflet, comunităţilor pe care vor să le servească. Cu aşa oameni şi cu aşa programe noi, nu avem cum să nu trecem, în condiţii foarte bune, testul care ne aşteaptă. Noi îi respectăm pe români şi avem încredere că ei vor alege bine. Sunt sigur de un rezultat bun în ţară, dar mai ales şi în Bucureşti unde echipa UNPR va fi condusă din teren de un căpitan de excepţie, Anghel Iordănescu", a spus Onţanu.

La nivel de Capitală, Neculai Onţanu a spus că în Bucureşti UNPR este bine organizat, pe picioare proprii și că are un grad de simpatie  în rândul populaţiei.
 
De asemenea, el promite că vor dispărea problemele  de reabilitare termică în toată ţara, dacă UNPR va avea un rezultat bun în ţară.


 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Cătălin Purcaru
Adăugat:
17 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza