Nazare: Termenul limită de finalizare a tronsonului Nădlac-Sibiu, aprilie 2013

Până în luna aprilie a anului viitor toate lucrările de pe tronsoanele autostrăzii Nadlac-Sibiu vor trebui încheiate, în caz contrar constructorii vor fi penalizaţi, a declarat ministrul transporturilor, Alexandru Nazare.

Adăugat: 11 Martie 2012
Ultima actualizare:11 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Alexandru Nazare a vizitat , sâmbătă după-amiază, şantierul autostrăzii din apropierea Sibiului, porţiune care va cuprinde primul tunel construit pe o autostrada din România, cu o lungime de 340 metri.

Ministrul a precizat că va monitoriza foarte atent toate şantierele aflate în lucru pe autostrada Nădlac-Sibiu, parte a coridorului 4, astfel încât constructorii să respecte termenele de execuţie.

Ministrul Transporturilor s-a arătat mulţumit de stadiul lucrărilor la şantierul autostrăzii din apropierea Sibiului.

Este vorba de lotul 4 din tronsonul Sibiu-Orăştie, cu o lungime de 16,2 km , valoarea lucrărilor fiind de 484 milioane lei, fără TVA, din care 85% reprezintă contribuţia Uniunii Europene.

Întrebat de situaţia centurii Vâlcele-Apahida, realizată de o firma din Ungaria şi care s-a surpat în mai multe locuri, ministrul transporturilor a declarat că va trimite corpul de control pentru a verifica situaţia, pe care a catalogat-o drept inacceptabilă.

"Este inacceptabilă situaţia şi nu putem să avem astfel de atitudini de la constructori. Vom trata cu cea mai mare severitate astfel de situaţii” a precizat Alexandru Nazare, citat de corespondentul Radio România Actualităţi.Autor:
Carmen Vulcan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza