Nazare, nemulţumit de situaţia din Brăila. "Cer demisia autorităţilor".

Preşedintele PDL Brăila, Alexandru Nazare, solicită demisia autorităţilor brăilene pentru că "nu au fost capabile să asigure deszăpezirea judeţului".

Adăugat: 30 Ianuarie 2014
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Nazare, preşedintele PDL Brăila
trimite pe mail

Deputatul PDL, Alexandru Nazare, preşedintele organizaţiei judeţene  Brăila, solicită demisia preşedintelui Consiliului Judeţean, a primarului municipiului şi a prefectului judeţului, pe care îi consideră răspunzători pentru modul în care au intervenit pentru deszăpezirea localităţilor din acest judeţ.

Alexandru Nazare atrage atenţia că mii de oameni sunt încă, izolaţi.

"Preşedintele Consiliului Judeţean Bunea Stancu, primarul municipiului Brăila Aurel Simionescu şi prefectul Gheorghi Obreja sunt răspunzători pentru modul penibil în care s-a intervenit pentru deszăpezirea localităţilor din judeţul Brăila. Îi cer vicepremierului Dragnea să propună de urgenţă demiterea prefectului incompetent Obreja, cel care în loc să conducă operaţiunile de deszăpezire la nivel judeţean, a rămas blocat de 2 zile într-una din comunele afectate. Le cer preşedintelui CJ Brăila Bunea Stancu şi primarului Simionescu să îşi înainteze demisiile de onoare pentru delăsarea şi incompetenţa manifestate în timpul operaţiunilor de deszăpezire. Preşedintele Bunea Stancu trebuie cu atât mai mult să demisioneze cu cât nu a găsit de cuviinţă să îşi anuleze sau să-şi scurteze concediul la schi din Austria, lăsând astfel judeţul de izbelişte în momente foarte grele", a declarat preşedintele PDL Brăila.

Alexandru Nazare susţine că "de aproape o săptămână judeţul Brăila este izolat pe harta României, timp în care această tripletă a ruşinii Bunea Stancu-Simionescu-Obreja nu a făcut decât să prelungească agonia brăilenilor".

Deputatul PDL consideră că liderii USL de la centru şi din Guvern au datoria morală de a lua măsuri pentru sancţionarea acestora, informează un comunicat primit la redacţie.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
30 Ianuarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza