Mutări-cheie la PSD. Mihai Fifor îi ia locul Rovanei Plumb la şefia Consiliului Naţional

Mihai Fifor o înlocuieşte pe Rovana Plumb, care nu a mai dorit să candideze la şefia Consiliului Naţional al PSD, din cauza schimbărilor în structura şi atribuţiile Consiliului.

Adăugat: 10 Februarie 2016
Ultima actualizare:10 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD
trimite pe mail

Consiliul Naţional al PSD are un nou preşedinte: senatorul Mihai Fifor.

El a fost propus de Liviu Dragnea şi ales cu unanimitate de voturi.

Mihai Fifor o înlocuieşte pe Rovana Plumb, care nu a mai dorit să candideze din cauza schimbărilor în structura şi atribuţiile Consiliului.

Din acest for fac parte, acum, parlamentari, europarlamentari, primari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că în Consiliul Naţional trebuie să se regăsească cei mai buni oameni. 

"Vreau ca partidul nostru să se profesionalizeze şi nu vrem să inventăm politici publice de pe o zi pe alta. Trebuie să fie elaborate într-un mod riguros şi toată experienţa din acest partid se va strânge în Consiliul Naţional, în aşa fel încât, în aprilie, cel mai târziu, să ieşim cu oferta noastră pentru dezvoltarea acestei ţări, pe termen mediu şi lung", a spus Liviu Dragnea. 

Gabriela Firea preia conducerea Organizaţiei Bucureşti

Comitetul Executiv Naţional al PSD a mai decis, ieri, ca interimatul conducerii Organizaţiei Bucureşti să fie asigurat de senatorul Gabriela Firea.

Robert Negoiţă a renunţat la funcţia de preşedinte al filialei şi va face parte din echipa de conducere a regiunii Bucureşti-Ilfov.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
10 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza