Moţiunea de cenzură, prezentată Parlamentului

Moţiunea de cenzură intitulată 'Demiterea guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!', iniţiată de PNL, a fost prezentată, astăzi, în plenul Parlamentului.

Adăugat: 25 Iunie 2018
Ultima actualizare:25 Iunie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Deputatul liberal, Robert Sighiartău, a fost cel care a dat citire documentului în care guvernul este criticat pentru modificările aduse Codului de procedură penală, limitarea atribuţiilor şefului statului şi eşecul în ceea ce priveşte ameliorarea condiţiilor din penitenciare.

"Stimată doamnă prim-ministr, obiectivele principale care vă călăuzesc la guvernare sunt: amputarea legilor din domeniul justiţiei, reîntoarcerea în epoca subordonării politicii a magistraţilor. Aţi încercat să discreditaţi funcţionarea independentă a acestora, iar apoi aţi depus toate eforturile pentru a le subordona direct partidelor de guvernare şi forurilor de conducere ale acestora. Din păcate, interesele reale ale românilor au trecut în plan secundar", a spus Robert Sighiartău.

Parlamentarii PSD şi ALDE au anunţat că peste două zile, când va fi dezbătută moţiunea de cenzură, vor asigura cvorumul, dar nu vor participa la votul asupra documentului.

Aleşii UDMR au precizat că vor decide tot peste două zile cum vor vota.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Iunie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza