Moţiunea de cenzură, citită în Parlament. Votul va fi dat miercuri

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost citită de prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu.

Adăugat: 6 Februarie 2017
Ultima actualizare:26 Ianuarie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Opoziţia a citit în plenul Parlamentului  moţiunea de cenzură împotriva guvernului Sorin Grindeanu.

Moţiunea de cenzură a fost citită în plenul Parlamentului de prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, care declara că România are nevoie de un guvern competent care să fie preocupat de problemele reale cu care se confruntă societatea.

Semnatarii moţiunii susţin că problemele din sistemul penitenciar românesc trebuie rezolvate într-un mod transparent şi responsabil.

Insuficienta finanţare prin bugetul de stat este o dovadă concludentă a intenţiilor reale ale actualului guvern, faţă de această problemă, mai spunea Cătălin Predoiu.

"În numele cetăţenilor români şi pentru viitorul copiilor noştri, domnilor de la PSD şi ALDE, renunţati la legalizarea furtului în România! Domnule Dragnea şi domnule Tăriceanu, legiferarea în folos propriu nu este o soluţie pentru România, pentru că nu face decât să slăbească statul de drept. Vă somăm, domnilor, să renunţaţi la acţiunile împotriva respectării legii, să renunţaţi la a proteja corupţia şi la a atenta la viaţa, siguranţa şi viitorul românilor!", a declarat Predoiu de la tribuna Parlamentului.

La citirea moţiunii de cenzură, nu au fost în sală preşedinţii celor două camere şi nici premierul Sorin Grindeanu, dar trebuie să fie, în plenul reunit, miercuri, de la ora 12:00, când moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată.

Moţiunea este semnată de 123 de parlamentari PNL şi USR, iar demersul este susţinut şi de PMP. Parlamentarii PNL poartă pe braţe banderole albe pe care scrie "demisia".Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Februarie 2017
Ultima actualizare:
26 Ianuarie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza