Moţiunea de cenzură, citită azi, în plenul Parlamentului

Moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Grindeanu va fi citită astăzi, în plenul Parlamentului, mai devreme cu o zi decât era programat.

Adăugat: 18 Iunie 2017
Ultima actualizare:18 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dezbaterile şi votul ar urma să se desfăşoare miercuri.

Organizaţiile PSD din ţară au votat ieri o declaraţie comună prin care condamnă categoric ceea ce consideră "tentativa ilegală şi neconstituţională a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român".

Fac excepţie două filiale, cea din judeţul Timiş, unde este preşedinte Sorin Grindeanu, şi cea din Caraş-Severin, care nu s-a întrunit încă. Preşedinţia şi celelalte partide de pe scena politică au reacţionat la criza internă din PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la Sibiu, că România are nevoie de un guvern stabil, subliniind că această situaţie trebuie să se rezolve repede.

Reprezentanţii PNL şi ai USR au precizat că nu vor participa la citirea moţiunii.

UDMR, prin vocea liderului Kelemen Hunor, spune că nu vrea să arbitreze conflictele din PSD sau din alt partid şi că va lua o poziţie în privinţa modului în care va vota miercuri.

De la ora 16:00 este programată şedinţa Birourilor permanente reunite, iar de la 16:30 şedinţa de plen reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
18 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza