Moțiune simplă împotriva ministrului Lia Olguța Vasilescu

Liberalii cer demisia ministrului Muncii, Lia Olguța Vailescu, pe motiv că a creat haos în sistemul de salarizare şi în cel fiscal din România.

Adăugat: 13 Februarie 2018
Ultima actualizare:13 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL a depus, astăzi, la Camera Deputaţilor moţiunea simplă împotriva ministrului muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Anunţul a fost făcut în şedinţa de plen de deputatul liberal, Dan Vâlceanu.

Iniţiatorii documentului cer demisia ministrului muncii pe motiv că, prin legislaţia pe care a promovat-o, a creat haos în sistemul de salarizare şi în cel fiscal din România, a informat redactorul Radio România Actualităţi Alina Bordeiaşu.

"Deputaţii Grupului parlamentar al PNL anunţă depunerea unei moţiuni simple, intitulată "Lia Olguţa Vasilescu, ministrul minciunii şi al injustiţiei sociale", pentru a semnala gravele probleme cu care se confruntă atât sistemul public, cât şi sistemul privat, culminând cu a fi unici în lume, astfel încât la sfârşitul unei luni de muncă un salariat să nu primească salariu, ci să trebuiască să dea bani înapoi. De asemenea, îi oferim prin această moţiune doamnei Lia Olguţa Vasilescu posibilitatea să ia demisia pe care a depus-o la sediul partidului şi s-o ducă şi s-o înainteze primului ministru", a spus Dan Vâlceanu, deputat PNL.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza