Moment de reculegere la Ambasada Franței, la ora 14.00

La ora 14.00 va avea loc un moment de reculegere la Ambasada Franței din București. Ambasadorul Franței apreciază solidaritatea românilor cu francezii.

Adăugat: 15 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:15 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Ambasada Franţei de la Bucureşti va avea loc astăzi, începând cu ora 14:00, un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste de la Paris.

Ambasadorul Franţei în România, Francois Saint Paul, a apreciat ieri solidaritatea românilor cu francezii în astfel de momente tragice.

"Aş vrea în primul rând să-mi exprim cele mai sincere condoleanţe şi aş vrea să subliniez că poliţiştii, medicii, pompierii, au făcut tot ceea ce puteau şi o să continue să facă. Mulţumesc pentru sprijinul autorităţilor din România", a spus Francois Saint Paul.

Cluj: Gândurile noastre trebuie să fie acum alături de poporul francez

Câteva zeci de clujeni s-au adunat aseară la sediul Institutului Francez pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de victimele atentatelor teroriste de la Paris.

"Eu am venit pentru priveghi în speranţa că, pornind de la această oroare, nu o să se dezlănţuie o oroare încă şi mai mare, care ar fi ura nediscriminatorie împotriva unei rase, împotriva unei religii".

"Gândurile noastre cred că trebuie să fie acum alături de poporul francez şi cred că, aşa cum alţii s-au gândit la noi în zilele când noi am avut o suferinţă, o tragedie, şi noi trebuie să ne gândim la cei care au pierdut rude, fraţi, prieteni!", au declarat cei care au venit la Institutul Francez.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza