Mohammad Munaf a ajuns în custodia Poliției Române

În 2008, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Mohammad Munaf la 10 ani de închisoare pentru participare la răpirea în 2005 a trei jurnalişti români în Irak.

Adăugat: 27 August 2015
Ultima actualizare:27 August 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mohammad Munaf, condamnat definitiv, în 2008, la 10 ani de închisoare, pentru acte de terorism împotriva unor cetăţeni români, se află în prezent în custodia Poliţiei Române.

"Acesta a fost introdus într-un centru de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Române pe baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis în numele său. Acţiunea Poliţiei Române a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii şi al altor instituţii cu competenţe în domeniu, atât interne cât şi internaţionale", a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Amintim că în 2008 Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Mohammad Munaf la 10 ani de închisoare pentru participare la răpirea în 2005 a trei jurnalişti români în Irak.

Completul a decis şi interzicerea timp de 5 ani după terminarea executării pedepsei a unor drepturi pentru Mohammad Munaf şi plata a câte două milioane de euro ziariştilor Ovidiu Ohanesian, Sorin Mişcoci şi Marie-Jeanne Ion, reprezentând daune morale.

Tot în 2008 s-a stabilit şi plata a 100.000 de lei cheltuieli de judecată către statul român.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza