"Mişcarea pentru Noul Bucureşti", soluţia Puterii pentru Primăria Bucureşti

PDL, UNPR, PNŢCD şi PER înfiinţează în Capitală "Mişcarea pentru Noul Bucureşti", urmând a fi semnat un protocol în acest sens.

Adăugat: 30 Martie 2012
Ultima actualizare:31 Martie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, Preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti
trimite pe mail

Preşedinţii organizaţiilor din Bucureşti aparţinând Partidului Democrat Liberal (Elena Udrea), Uniunii Naţionale pentru Progresul României (Neculai Onţanu), Partidului Naţional ţărănesc Creştin Democrat (Alex Ştefănescu) şi Partidului Ecologist Român (Ovidiu Demetrescu) vor semna sâmbătă protocolul de înfiinţare a "Mişcării pentru Noul Bucureşti".

Potrivit unui comunicat remis presei, evenimentul va avea loc începând cu ora 11,00, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formula de alianţă la nivelul Bucureştiului pentru care PDL va opta pentru alegerile locale se va "stabiliza" în următoarele zile, când se vor anunţa şi candidaturile pentru primăriile de sectoare şi pentru primăria Capitalei.

"Formula pe care vom merge ca formulă politică pentru bucureşteni se va stabiliza în următoarele zile şi va coincide, cumva, cu anunţarea candidaturilor", a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, întrebat când se va semna protocolul electoral cu UNPR la nivelul Bucureştiului.

Colegiul Naţional Director (CND) al Partidului Democrat Liberal a decis pe 11 martie ca organizaţiile judeţene ale democrat-liberalilor să încheie la libera alegere alianţe electorale în vederea alegerilor locale, în Capitală urmând să se realizeze o astfel de înţelegere cu UNPR.

"Conducerea partidului, Colegiului Naţional Director, a hotărât aseară (duminică seară - 11 martie - n.r.) că se va merge pe PDL sau fiecare organizaţie judeţeană poate să-şi facă propria alianţă cu cine doreşte. Alianţa poate fi Mişcarea Populară, poate fi Alianţa pentru Arad, de exemplu, sau pentru Timişoara, orice fel de alianţă. Legea ne permite treaba aceasta", a declarat Vasile Gherasim.

Deputatul PDL a precizat că la Bucureşti se va merge pe o alianţă cu UNPR.Autor:
Alice Vasiloiu
Editor:
Alice Vasiloiu
Adăugat:
30 Martie 2012
Ultima actualizare:
31 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza