Mircea Ionescu Quintus despre alianța PNL - PDL

"Dacă ne înţelegem să nu plecăm de la ideea că orice alianţă se desface după un timp ca şi căsătoriile (...), putem rezista un timp, cât interesele noastre sunt împreună".

Adăugat: 1 Iulie 2014
Ultima actualizare:1 Iulie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat marţi că are îndoieli cu privire la fuziunea cu PDL, punctând că în condiţiile în care niciunul dintre cele două partide nu renunţă la identitate, singura soluţie de colaborare este alianţa.

"Eu am spus că după ce în statutul nostru am înscris protejarea valorilor fundamentale ale partidului nostru, adică nume, identitate, continuitate şi aşa mai departe şi este regulă de statut, înseamnă că dacă se face o fuziune se face în condiţiile acestea, adică în interiorul partidului, cel care fuzionează, în mod firesc, îşi pierde identitatea", a declarat Quintus, înainte de prima şedinţă a Biroului Politic Naţional de după congresul partidului.

El avansează soluţia alianţei între PNL şi PDL cel puţin până la alegerile prezidenţiale.

"Şi dacă ne înţelegem să nu plecăm de la ideea că orice alianţă se desface după un timp ca şi căsătoriile (...), putem rezista un timp, cât interesele noastre sunt împreună", a afirmat Quintus.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
1 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza