Mircea Geoană şi Ion Iliescu, mesaje de condoleanţe pentru familiile victimelor din Belgia

Lideri politici, dar şi ambasadori, au semnat în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Belgiei de la Bucureşti.

Adăugat: 24 Martie 2016
Ultima actualizare:24 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Geoană la Ambasada Belgiei. Sursa: captură TV
trimite pe mail

Fostul ministru de externe, Mircea Geoană a semnat în această dimineaţă în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Belgiei.

Liderul Partidului Social Românesc a declarat că este o zi de doliu pentru întreaga Europă, dar şi pentru toţi iubitorii de libertate şi democraţie din întreaga lume.

"După Paris am uitat, după Londra am uitat, probabil și după Bruxelles vom fi tentați să uităm. Gândul nostru se îndreaptă către victime și națiunea belgiană. Îmi aduc aminte că regele Carol I, suit pe tron, spunea că visează ca România Mică să devină o Belgie a Dunării de Jos. Mi-aș dori ca Belgia îndurerată astăzi să aibă liniștea și securitatea de pe străzi și securitatea generală pe care România de astăzi o împărtășește. Și care e prețioasă și trebuie să o apărăm", a spus Geoană.

După cum transmite reporterul RRA, Nucu Jalea, în cartea de condoleanţe  au mai semnat ambasadorii Franţei, Spaniei şi Ciprului, precum şi reprezentanţi ai Bosniei-Hertegovinei, Turciei şi Marocului.

De asemenea, în cartea de condoleanţe a semnat şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Românii care vor să le transmită condoleanţe familiilor victimelor atentatelor o pot face astăzi şi mâine la Ambasada Regatului Belgiei din Bucureşti, de pe Bulevardul Dacia, între orele 10:00 - 12:00 şi 14:00 - 16:00.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza