Mircea Geoană, senator PSD

"Acesta nu este PSD adevărat, nu este stânga adevărată. Aşa că vă spun: pesedişti adevăraţi, luaţi-vă partidul înapoi!".

Adăugat: 28 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:30 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatorul Mircea Geoană a făcut, vineri, un apel către "pesediştii adevăraţi" să înţeleagă că drumul pe care actuala conducere PSD îl propune formaţiunii este 'un drum înfundat' şi le-a adresat acestora chemarea "luaţi-vă partidul înapoi".

"Acesta nu este PSD adevărat, nu este stânga adevărată. Aşa că vă spun: pesedişti adevăraţi, luaţi-vă partidul înapoi ! În statutul partidului, alineatul 2 articolul 35 spune explicit că preşedintele PSD se alege cu votul tuturor membrilor. 400.000 de pesedişti veţi avea dreptul să cereţi să vă alegeţi noua conducere. Apelul meu merge către pesediştii adevăraţi din nivelul doi şi trei al partidului, oameni care nu au de a face nici cu frica de a fi excluşi şi nici cu lăcomia de a face parte din triada frăţiei banului", a spus Geoană, într-o conferinţă de presă, vineri, la Parlament.

Acesta a adăugat că "bogat şi corupt" a devenit "noua deviză" a PSD sub conducerea triadei Ponta-Ghiţă-Dragnea, motiv pentru care susţine necesitatea modernizării partidului.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat joi că trei lideri ai formaţiunii - Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova - au primit sancţiune de excludere din partid din partea Comitetului Executiv Naţional.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
30 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza