Mircea Geoană, senator PSD

"Respectarea promisiunilor primează în faţa unor jocuri politice de culise, aceleaşi jocuri care au făcut ca românii să nu mai aibă încredere în clasa politică şi în politicieni".

Adăugat: 5 Iulie 2014
Ultima actualizare:5 Iulie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Geoană, senator PSD
trimite pe mail

Senatorul PSD, Mircea Geoană susţine, într-un comunicat de presă, că preşedintele Traian Băsescu "nu are căderea" să conteste modificările aduse Legii Educaţiei, şi califică iniţiativa şefului statului drept "bizară" şi "ipocrită".

"Demersul lui Traian Băsescu de a contesta modificările aduse Legii Educaţiei prin OUG este bizară, dacă nu chiar ipocrită. Îi reamintesc domnului Băsescu că în 2010, Guvernul Boc, patronat de domnia sa, şi-a asumat răspunderea pe aceeaşi Lege a Educaţiei, deşi Curtea Constituţională a spus că este un proces neconstituţional, ca răspuns la o contestaţie pe care eu, ca Preşedinte al Senatului, o depusesem", se arată în comunicatul de presă.

Fostul lider al PSD apreciază că preşedintele trebuia să-şi asume drept "una din marele nerealizări ale mandatului său" faptul că nu şi-a respectat promisiunea care prevedea alocarea pentru educaţie a 6% din PIB şi  1% pentru cercetare - dezvoltare.

"De aceea, viitorul Preşedinte al ţării trebuie să înveţe din marile greşeli ale actualului Preşedinte. Respectarea promisiunilor primează în faţa unor jocuri politice de culise, aceleaşi jocuri care au făcut ca românii să nu mai aibă încredere în clasa politică şi în politicieni", mai afirmă Mircea Geoană în comunicat.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
5 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza