Mircea Geoană, senator PSD

"Important este ca un PSD-ist să câştige Preşedinţia României, este scopul meu principal în 2014.

Adăugat: 18 Iunie 2014
Ultima actualizare:18 Iunie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Geoană, senator PSD
trimite pe mail

Senatorul social-democrat Mircea Geoană a declarat, miercuri, că scopul său este ca un membru PSD să câştige Preşedinţia României, informează Agerpres.

"Important este ca un PSD-ist să câştige Preşedinţia României, este scopul meu principal în 2014. (...) Vreau să evităm ceea ce ne-a împiedicat în 2004 şi 2009 să câştigăm Preşedinţia României şi dacă colegii de la UNPR doresc să participe la alegerile interne, au o cale pe care noi am mai evocat-o cu dânşii, fuziunea cu PSD, şi din interior pot să se pronunţe, să voteze şi să-şi exprime o opinie sau alta. Nu cred că este nici util şi nici colegial să pui un fel de presiune din exterior asupra deciziei suverane pe care PSD trebuie să o ia, Victor Ponta, eu, colegii noştri şi nu cred că domnul Oprea (Gabriel Oprea, preşedintele UNPR - n.r.) cel puţin despre discuţia despre candidatul PSD are un rol deosebit", a spus Geoană, la Palatul Parlamentului.

Geoană a mai spus că după ce PSD va stabili candidatul, va fi nevoie de coaliţie, parteneri şi aliaţi şi a făcut referire la o declaraţie a liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Şi Ilie Sârbu, colegul meu din Senat, a avut dreptate în comentariul de astăzi. Partidul este mult prea puternic, mult prea matur, mult prea conştient de importanţa alegerilor prezidenţiale pentru a intra într-un concurs distructiv de frumuseţe", a afirmat senatorul PSDAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
18 Iunie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza