Mircea Geoană a lansat Proiectul 51% al PSRO

Președintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, prezent astăzi la Brașov, la ședința Comitetului Liderilor, forul de conducere al partidului reprezentat de președinții filialelor județene ale PSRO, a lansat Proiectul 51%.

Adăugat: 12 Decembrie 2015
Ultima actualizare:12 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Geoană, preşedintele Partidul Social Românesc
trimite pe mail
Mircea Geoană a declarat că acest proiect vine în întîmpinarea celor 51% de români nemulțumiți de actuala clasă politică, informează corespondentul RRA.
 
Proiectul constă în deschiderea partidului către noi oameni, profesioniști, care vor primi 51% locuri eligibile pe listele partidului în alegerile locale și parlamentare care urmează.
 
"Discutam cu mare interes si constructiv despre Planul National propus de PSRO pentru Crearea de Locuri de Munca, implementarea si promovarea "Proiectului 51%", demararea procedurii de desemnare si validare a candidatilor si ofertei pentru alegerile locale din iunie 2016", spune liderul PSRO, într-o postare pe Facebook.
 
Un alt proiect pe care PSRO îl promovează se referă la necesitatea transparenței în actul de administrație.
 
Programul Național de Bună Guvernare și Transparență se dorește aplicat de la nivelul Guvernului, până la cea mai mică localitate, a declarat Mircea Geoană, potrivit corespondentului RRA la Braşov.


Autor:
Mădălin Iacob
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
12 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza