Mircea Dușa, vicepreședinte PSD

"Nu există nicio tensiune în PSD. Partidul Social Democrat şi cei care fac parte din alianţa de guvernare sunt hotărâţi să guverneze până în 2016".

Adăugat: 24 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:24 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Duşa, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că "nu există nicio tensiune în PSD".

"Nu există nicio tensiune în PSD. Partidul Social Democrat şi cei care fac parte din alianţa de guvernare sunt hotărâţi să guverneze până în 2016, iar majoritatea serioasă pe care o avem în Parlament şi reflectă faptul că suntem pe o poziţie parlamentară stabilă şi că guvernul condus de Victor Ponta va fi un guvern care îşi va duce mandatul la sfârşit, aşa cum l-a primit de la electorat în 2012. Va fi Consiliul Naţional, aşa cum s-a anunţat, şi, probabil, Consiliul va stabili, într-un anumit interval de timp, şi lucrările unui congres", a spus Duşa, citat de Agerpres.

Acesta a menţionat că PSD va avea un Comitet politic executiv la sfârşitul săptămânii viitoare şi probabil, în luna martie, Consiliul Naţional.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
24 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza