Mircea Duşa: Nu există nici o tensiune în PSD

Dușa susține că nu există tensiuni în PSD și că alianța de la putere este hotărâtă să guverneze până în 2016.

Adăugat: 24 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:24 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Dușa, vicepreședinte PSD
trimite pe mail

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Duşa, a declarat sâmbătă, la Târgu Mureş, că "nu există nicio tensiune în PSD".

"Nu există nicio tensiune în PSD. Partidul Social Democrat şi cei care fac parte din alianţa de guvernare sunt hotărâţi să guverneze până în 2016, iar majoritatea serioasă pe care o avem în Parlament şi reflectă faptul că suntem pe o poziţie parlamentară stabilă şi că guvernul condus de Victor Ponta va fi un guvern care îşi va duce mandatul la sfârşit, aşa cum l-a primit de la electorat în 2012. Va fi Consiliul Naţional, aşa cum s-a anunţat, şi, probabil, Consiliul va stabili, într-un anumit interval de timp, şi lucrările unui congres", a spus Duşa, citat de Agerpres.

Acesta a menţionat că PSD va avea un Comitet politic executiv la sfârşitul săptămânii viitoare şi probabil, în luna martie, Consiliul Naţional.

Clarificări, nu tensiuni

Recent și preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, afirma  că în partid nu există tensiuni, ci doar o dorinţă de a clarifica lucrurile prin statut şi prin programul politic.

 De aceea, PSD va organiza, în luna martie, şedinţa Consiliului Naţional.

"Nu există o tensiune în PSD. Este vorba de dorinţa întregului partid, ca, în martie, la Consiliul Naţional, să venim cu proiectul politic al partidului, pentru 2015 -2016, şi cu propuneri de modificare a statutului. Sunt cele două obiective majore pe care partidul le doreşte, dar asta nu înseamnă că este tensiune", a susţinut Dragnea.

În opinia acestuia, Victor Ponta poate să rămână mai departe liderul partidului.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
24 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza